Hoge kwaliteit

met frisse en originele uitstraling

Door héél NL

Binnen 5 werkdagen opname

Snel

Levering binnen 5 werkdagen

Val op

Kies voor unieke en opvallende foto’s

lokale-mensen-2400X2400

Toon de 360 graden foto’s op Botentekoop of een ander portal

VIRTUEEL RONDKIJKEN

Boatshoot © levert als medialeverancier van Botentekoop de juiste 360 graden foto’s. Naast een mooie kwaliteit is de juiste verhouding hiervoor cruciaal. Verbind meerdere 360 graden foto’s aan elkaar en creëer een zogenaamde virtuele tour. Hiermee bied je de kijker een online rondleiding van de boot.

Waar moet je op letten?

TIJDENS DE OPNAME

In tegenstelling tot bootfotografie is het bij 360 graden fotografie niet mogelijk om spullen achter de camera te verbergen. De fotograaf gaat letterlijk 360 graden rond met de camera. Houd er dus rekening mee dat tijdens de foto-opname alles wat liever niet in beeld dient te komen, de ruimte uit is. Alleen met een goede voorbereiding haal je het maximale resultaat uit de 360 graden foto’s. Wil je weten hoe je je moet voorbereiden op een 360 graden shoot? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en ontvang alle tips & tricks gratis in je inbox.

Til als bedrijf je bootpresentatie naar een hoger niveau met Boatshoot.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

*Let op: als particulier of overige partij kun je helaas niet bij Boatshoot terecht, wij werken uitsluitend voor botenmakelaars.

Kies voor een toppositie op Yachtfocus.nl

GEOPTIMALISEERD VOOR HÉT NR. 1 BOTENPLATFORM VAN NL

Haal het maximale uit Yachtfocus met 360 graden fotografie, VideoTour en een interactieve Floorplanner plattegrond. Dat zorgt ervoor dat een boot met dit presentatie pakket beter en langer wordt bekeken en dat er vaker contact wordt opgenomen. Boatshoot diensten zijn geoptimaliseerd voor Yachtfocus.nl en levert de media voor een betere conversie.

VIDEO

Videotour

PLATTEGRONDEN

Floorplan

BOOTFOTOGRAFIE

Bootfotografie
Hoogtefotografie met Drone

MATTERPORT

Matterport 3D

360 GRADEN FOTOGRAFIE

360 graden fotografie

METINGEN

Inmeten jacht

Klantbeoordelingen

Weet je wat onze missie is? Mooie nautische productfoto’s en -video’s aanbieden tegen een bedrag waarvoor bedrijven ons nóg ‘s terug laten komen…

Menno van der Meer
16:34 03 Sep 18
Really impressed with the very good value for money, recommended!
Niels Keizer
13:04 08 Sep 17
good service!
Copyright DFD ©

Boatshoot stuurt je inloggegevens van je boekingsgegevens toe. In deze emails staan de inloggegevens.

Boatshoot stuurt je de prijzen toe van onze diensten als je een aanvraag hebt gedaan. Specificeer zo goed mogelijk wat het is dat je verzorgd zou willen hebben.