• banner-bootfotografie-boatshoot
lokale-mensen-2400X2400

Landelijk actief

LOKALE MENSEN

De makelaardij is een lokale aangelegenheid en je wilt dan ook graag een fotograaf uit de regio. Met Boatshoot kies je hiervoor. Wij werken landelijk met een team van fotografen, verspreid over het land. Allemaal met de juiste kennis en ervaring, zodat we onze hoge kwaliteitseisen kunnen garanderen; van Amsterdam tot Zeeland en van Enschede tot Haarlem.

Grijp de sfeer met onze detailfoto’s

OOG VOOR DETAIL

Bootfotografie moet een goed ruimtelijk beeld geven van een boot. Informatief en tegelijk uitnodigend zijn.  Met de vaste brandpunt objectieven maken we spannende composities van doorkijkjes, details of interieurstukken. Dit maakt een fotoreportage pas echt compleet, vinden wij.

Interesse in topkwaliteit bootfotografie?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

*Let op: als particulier of overige partij kun je helaas niet bij Boatshoot terecht, wij werken uitsluitend voor botenmakelaars.

Kies voor een toppositie op Yachtfocus.nl

GEOPTIMALISEERD VOOR HÉT NR. 1 BOTENPLATFORM VAN NL

Haal het maximale uit Yachtfocus met 360 graden fotografie, VideoTour en een interactieve Floorplanner plattegrond. Dat zorgt ervoor dat een boot met dit presentatie pakket beter en langer wordt bekeken en dat er vaker contact wordt opgenomen. Boatshoot diensten zijn geoptimaliseerd voor Yachtfocus.nl en levert de media voor een betere conversie.

VIDEO

Videotour

PLATTEGRONDEN

Floorplan

BOOTFOTOGRAFIE

Bootfotografie
Hoogtefotografie met Drone

MATTERPORT

Matterport 3D

360 GRADEN FOTOGRAFIE

360 graden fotografie

METINGEN

Inmeten jacht

Klantbeoordelingen

Weet je wat onze missie is? Mooie nautische productfoto’s en -video’s aanbieden tegen een bedrag waarvoor bedrijven ons nóg ‘s terug laten komen…

Menno van der Meer
16:34 03 Sep 18
Really impressed with the very good value for money, recommended!
Niels Keizer
13:04 08 Sep 17
good service!
Copyright DFD ©

Boatshoot stuurt je inloggegevens van je boekingsgegevens toe. In deze emails staan de inloggegevens.

Boatshoot stuurt je de prijzen toe van onze diensten als je een aanvraag hebt gedaan. Specificeer zo goed mogelijk wat het is dat je verzorgd zou willen hebben.